Jarná dámska kolekcia 2021 vo farbách dúhy

Jarná dámska kolekcia 2021 vo farbách dúhy

Energia, obrovská dávka sviežosti, sila pestrých farieb - tak by sa dalo stručne opísať NOVÁ KOLEKCIA na BINAPE FASHION. Táto jar je v štýle a rozmanitosti - farebne energická. Ak očakávate tie najnovšie modely dámskej módy, za super ceny, jednoznačne Vás nesklameme a všetko pre modernú ženu si nájdete v ponuke nášho e-shopu. Pastelové farby typické pre aktuálne a štýlové kabáty, vetrovky, bundy, svetre a blúzoky, sukne, rifle a legíny budú dokonalým začiatkom novej jarnej sezóny 2021.

Mix farieb

Sveter dúhovej farby je hitom tejto jari. Neskutočne štýlové a na druhej strane veľmi univerzálne v kombinácii so zvyškom odevov vášho šatníka. Takýto dúhovaný svetrík sa sa hodí k dámskym rifliam s vysokým pásom, boyfriend rifle alebo otrhaným deninom, bielym nohaviciam s push up efektom alebo plysovaným sukniam. Rozmanitosť štýlov a kombinácie farieb vám umožní vybrať si ten najžiadanejší. Naša ponuka je skutočne bohatá. Počnúc krátkymi alebo dlhými kardigánmi pripevnenými ozdobnými gombíkmi, pletencami až po bežné svetre na bežné nosenie či už do školy, práce alebo posedenie s kamarátmi na terase v krásnych jemných väzbách.

Jarná kolekcia v štýle dúhy

Tento termín je dokonalý, pokiaľ ide o jarné novinky z dámskej módy. Dominujú ako obvykle pastelové farby, ale máme dobré správy aj pre milovníkov výrazných farieb. Pestré farby a výraznejšie akcenty sú už v našej najnovšej kolekcii. Tohtoročná jarná móda nás urobila farebným prekvapením a v ponuke nájdete veľa živých a intenzívnych odtieňov. Stačí sa pozrieť na bundy, kabátiky, svetre, kardigány z našej kolekcie, aby vás tieto pestré farby potešili. Moderné farebné dámske oblečenie je pre túto jar nevyhnutnosťou. Avšak nielen tie sú najobľúbenejšie. Kárované košeľové bundy, dostupné v zaujímavých prepletených farbách, sú tiež veľmi populárne medzi modernými ženami. Farebné ale aj klasické kabáty v neutrálnych farbách sú ďalším z mnohých návrhov v ponuke nášho e-shopu.

 

 

Boyfriend rifle, legíny s push up efektom alebo rifle s vysokým pásom

 

Rifle sú obľúbené nohavice väčšiny žien. Cenia si ich pre svoje pohodlie a predovšetkým pre univerzalizmus a módne "nekonečno". S týmito nohavicami dokážeme vytvoriť nekonečné množstvo štýlov. Boyfriend rifle, rifle s push up efektom, vyšúchané alebo otrhané rifle a taktiež rifle s vysokým pásom v kombinácii s originálnou blúzkou, dúhovaným svetrom a vysokými podpätkami až po typický ležérny športový vzhľad. Stojí za to zamerať sa na strihy a zvoliť si perfektné nohavice pre svoju postavu. Takto štýlovo zvolená kombinácia dámskeho oblečenia je dokonalým základom pre každý dámsky styling. Prejdite si našu ponuku dámskych www.binape.sk